Foredrag i Lunden, Silkeborg

Få det bedre med kropsterapi

Foredrag af Body-Respect ’Få det bedre med kropsterapi’ med Annette Krogh Fogt den 27. september og den 15. november 2022 fra kl 19:00 til 21:00 holder Annette et foredrag om kropsterapi og kropsterapeutisk træning i Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg, hvor hun vil tale om at få det bedre med kropsterapi og kropsterapeutisk træning samt om fokus, nærvær til dig og kontakt til omverden. Foredraget vil bidrage til at du kan finde ind til mere mening i dit liv, hvor kreativitet, lethed og balance opstår.


Sted: Lunden, Vestergade 74, 8600 Silkeborg

Tilmelding via følgende link:

Den 27. september 2022:

https://aof.dk/kurser/foredrag-og-debat/debat-og-dialog/silkeborg-viborg-aftenskole/7422211002/kropsterapi-og-kropsterapeutisk-traening/33207/

Den 15. november 2022:

https://aof.dk/kurser/foredrag-og-debat/debat-og-dialog/silkeborg-viborg-aftenskole/7422211003/kropsterapi-og-kropsterapeutisk-traening/33208/

Pris: 125 kr. betales ved tilmelding

 

Foredrag af Body-Respect  ’Få det bedre med kropsterapi’

med Annette Krogh Fogt

 

Focus, nærvær til dig og kontakt til omverden

Krop og nervesystem har sin egen måde at kommunikere på.  Denne forbindelse har sin synlighed i din krop, sjæl, psyke og dine følelser. Ved kropsterapi kan dit potentiale og dine muligheder åbnes for dig, så du bedre kan leve det liv, som du ønsker. Dette kan skabe ro og indre balance for mennesker, som kan have ondt i krop og sjæl.

Gennem sit mangeårige arbejde med forskellige trænings og behandlingsformer har Annette stort set altid været bevidst om, at krop, sjæl og psyke har en stærk forbindelse, og at det er procesarbejde at finde ind til balance her.

Udfordringer i Annettes virke og liv har været vejen hen til at erkende, hvor effektiv kropsterapi kan være, og hvordan det kan hjælpe til at finde balance og harmoni. Efter en lang proces har jeg nu knækket koden. Jeg vil ved dette foredrag komme med ideer, redskaber og forslag til, hvordan du kan finde ind til mere ro, undgå stress og måske smerter.

 

Få det bedre med kropsterapi og kropsterapeutisk træning:

”jeg ser med mine øjne, sanser og mærker med mine hænder og fingre”

Der er en vej ind til at se og mærke, hvordan du bedst kan leve dit liv i harmoni og glæde. Det er aldrig for sent at gå ind i denne kropsterapeutiske proces. Her kan jeg som kropsterapeut mærke og sanse mennesket og guide ind til den personlige kerne, hvor der kan være et uforløst potentiale.

Ved den kropsterapeutiske behandling har lymfen og bindevævet stor betydning, som påvirkes ved berøring, pulsering og tryk. Desuden arbejder Annette med nervesystemet, som har den absolutte hovedrolle i kroppens mentale og fysiske sundhed.

Din overbevisning og opfattelse af, hvad sundhed er vil blive udfordret. Du vil måske undre dig. Men du vil gå hjem med konkrete råd til, hvordan du lever dit liv i mere balance med din krop og psyke.

 

PS. Ved foredraget vil Annette kort vise behandling ved briksen. Desuden demonstrerer Annette øvelser sammen med de tilhører, som ønsker at være med. Derfor er det en god ide, at din påklædning ikke strammer.

Se om tidligere foredrag