Om

Om Body Respect APS

Body-Respect APS er stiftet med Annette Krogh Fogt som direktør og arbejder med fysisk og psykisk kropstræning og -behandling i forskellige former og for flere målgrupper. Body Respect handler om respekt for kroppen. På den ene side har du selv et ansvar for din krop og må respektere det ved træning, selvbehandling og i nødvendigt omfang kropsterapi. På den anden side har en træner og behandler et stort ansvar for en andens krop og skal respektere det individuelle væsen: krop, sjæl og psyke.


Annette Krogh Fogt

Annette Krogh Fogt 

Jeg er uddannet bevægelses- og afspændingspædagog (i dag psykomotorisk terapeut), fitnesstræner, efterfølgende i mensendieck og som ManuVision kropsterapeut og -træner samt som chock- og trameterapeut ved Manuvision 2020-2021. Jeg er registreret Alternativ Behandler (RAB-registreret) hos Dakobe.

I gennem mange år har jeg undervist i diverse former for bevægelse og udviklet træningsformen Body-Respect.

Mine aktiviteter har omfattet mange forskellig former for træning, og jeg har undervist forskellige persongrupper inden for DGI, FOF, AOF, VPC, elite sportsudøvere og motionscentre. Min undervisning har spændt vidt, og jeg har arbejdet med fitness, aerobic og callanetics samt mensendieck og holdt kurser som landstræner for DGI, FOF, AOF, VPC. Desuden har jeg arbejdet med Qi Qong og Tai Chi, bl.a. ved Angelika Rausch i Kiel, og har stor interesse for meditation, healing og intuitiv dans.

Uddannelsesforløb:

1986-1989 Bevægelses- og afspændingspædagog (psykomotorisk terapeut)

1990-1996 Fitness, aerobic og callanetics samt mensendieck

1997-2001 Qi Qong og Tai Chi (Tyskland)

2015-2017 ManuVisiontræner og -behandler

2017-2019 Uddannelse i anatomi, patologi og sygdomslære samt klinikdrift

2020         Healing (Spirituel Powerhealing)

2020-2021 ManuVision Chok og Traumebehandleruddannelse

Manuvision kropsterapi har siden 2019 været omdrejningspunkt for et forskningsprojekt, hvor Statens Institut for Folkesundhed i samarbejde med Rigshospitalet har undersøgt virkningen af vores kropsterapeutiske behandlingsforløb for krigsveteraner med PTSD. I foråret 2022 lanceres resultaterne.

Den afsluttende standpunktsevaluering på ManuVision Chock og Traumeuddannnelse af Mette Steen og Angela Jørgensen 2021 (i uddrag):

'Din beslutsomhed har været stor i det her, og du er kommet i mål, endda med stor bravour. Det har været fantastisk at følge dig, ... Du er en kvinde, man skal regne med, og vi føler alle stor respekt for det, du deler, for det er følt, mærket og gennemlevet.

Du er ikke bange for at dele ud af dig selv, og møde klienter præcis, der hvor de er. Det kan mærkes, og vi lægger os gerne på din briks, den dag vores nervesystem brister.'

 

Derudover har jeg suppleret kropsterapi med efteruddannelse (Masterclass i ManuVision):

ManuVision Diplom, Master Class indføling 2018

ManuVision Diplom, Master Class længderetning 2019

ManuVision Diplom, Master Class nakkeretning København 2019

ManuVision Diplom, Master Class rygsøjle 2019

ManuVision Diplom, Master Class knæ 2019

ManuVision Diplom, Master Class bug og bækken 2019, som omfatter

Anatomi:

- bug (rygsøjle, muskler, psonas/diaphragma, organer),

- bækken (knogler, symfysen, SI-led, sacrotuberous ledbånd).

Energisystem og strukturelle forbindelser:

lever/galde, mave/milt, tyktarm/lunge, tyndtarm/hjerte, nyre/blære og skulder/hofte.

ManuVision Diplom, Master Class nakkeretning København 2019

ManuVision Diplom, Master Class Hjernerystelse 2020

ManuVision Diplom, Master Class nakkeretning Aarhus 2020

Se om ManuVision uddannelsen her

 

Træningsformen Body-Respect:

Træningsformen (Body-Respect), som jeg har udviklet, henvender sig til alle og især personer, som har haft en hård belastning af kroppen. Derudover har jeg udviklet en træningsform for ældre og fysisk handicappede (stolegymnastik og -træning), som er hæmmet i balance og bevægelse.

 

Om mig:

Med min familie har jeg boet i udlandet (Tyskland og Litauen) fra 1996-2006.

Min hobby er kunst, billedmosaik og naturoplevelser, se billeder på facebook. Jeg er født i 1963, gift og har 4 børn, to piger på hhv. 29 år og 23 år og to drenge på hhv. 21 og 18 år.