Om

Om Body Respect APS

Body-Respect APS er stiftet med Annette Krogh Fogt som direktør og arbejder med fysisk og psykisk kropstræning og -behandling i forskellige former og for flere målgrupper. Body Respect handler om respekt for kroppen. På den ene side har du selv et ansvar for din krop og må respektere det ved træning, selvbehandling og i nødvendigt omfang kropsterapi. På den anden side har en træner og behandler et stort ansvar for en andens krop og skal respektere det individuelle væsen: krop, sjæl og psyke.


Annette Krogh FogtJeg hedder Annette Krogh Fogt og er uddannet bevægelses- og afspændingspædagog i 1986-89 (i dag psykomotorisk terapeut) samt efterfølgende i mensendiesk. Jeg har siden undervist i diverse former for bevægelse og udviklet træningsformen Body-Respect.

Mine aktiviteter har omfattet mange forskellig former for træning, og jeg har undervist forskellige persongrupper inden for DGI, FOF, AOF, VPC, elite sportsudøvere og motionscentre. Min undervisning har spændt vidt, og jeg har arbejdet med fitness, aerobic og callanetics samt mensendieck og holdt kurser som landstræner for DGI, FOF, AOF, VPC. Desuden har jeg arbejdet med Qi Qong og Tai Chi, bl.a. ved Angelika Rausch i Kiel, og har stor interesse for meditation.

I 2015-17 er jeg uddannet ManuVisiontræner og -behandler og udbyder holdtræning i ManuVision i Silkeborg, som startede op februar 2017.

Se mere om ManuVision her

Træningsformen (Body-Respect), som jeg har udviklet, henvender sig til alle og især personer, som har haft en hård belastning af kroppen. Derudover har jeg udviklet en træningsform for ældre og fysisk handicappede (stolegymnastik og -træning), som er hæmmet i balance og bevægelse.

 

Med min familie har jeg boet i udlandet (Tyskland og Litauen) fra 1996-2006.

Min hobby er kunst og billedmosaik, se billederne på facebook. Jeg er født i 1963, gift og har 4 børn, to piger på hhv. 26 år og 19 år og to drenge på hhv. 17 og 14 år.