Body-Respect træning med fokus på bækkenbund

Træning med fokus på bækkenbund

Denne træningsform med fokus på bækkenbund er udviklet af Annette Krogh Fogt. Træningen henvender sig til alle og især personer, som har eller har haft en hård belastning af kroppen. Derfor vil bl.a. kvinder med eftervirkninger af graviditet og mulig overvægt have gavn af træningen.


Træningen henvender sig til alle og især personer, som har eller har haft en hård belastning af kroppen. Derfor vil bl.a. kvinder med eftervirkninger af graviditet og mulig overvægt have gavn af træningen.

Denne træning er en vedligeholdelse for din muskulatur og led med bækkenbunden som det centrale omdrejningspunkt. Bækkenbunden er et kraftfuldt energiomfattende punkt i vores krop, som er vores center for stabilitet, lyst og lys. En trænet og sund bækkenbund formidler en stærk følelse af styrke, sikkerhed, vitalitet, selvbevidsthed og positiv livsfølelse. En træningsform med bækkenbunden som fokus vil give dig en indre glæde.  

Det er en træningsform, hvor man lærer korrekt brug af kroppen både i hverdagen og under træning. Vi arbejder med korrekte ledbalancer i kroppens skellet og muskulatur. Der vil i alle øvelser være opmærksomhed ved bækken og ryg. Der indgår ligeledes en holdningskorrektion i træningen, som fremmer et lettere bevægelsesmønster, hvorved belastning og skader kan undgås. Desuden vil der være fokus på gang og fodens stilling.

I træningen indgår en lang række øvelser, hvor der arbejdes med spænding og afspænding. Body-Respect giver kropsbevidsthed og ro i sindet samt en smuk holdning og figur.

Der vil være musik under træningen, som henvender sig til det rolige bevægelsesmønster.

 

Træningsformen er inspireret af yoga, plastiske bevægelse, callanetics og pilates.