Kropsterapiens rejse

Kropsterapiens rejse

25.04.2017

Igennem kropsterapien løsnes spændinger. Der åbnes op for de fysisk og psykiske muligheder, som din krop indeholder.


I din krop er der et stort fysisk og psykisk potentiale, som ofte er helt eller delvist gemt væk, skjult og dækket til af dine daglige rutiner, din travle hverdag og for meget stress og jag. Måske er det bekymringer om dit arbejde og liv, som forårsager spændinger i din krop og skjuler dine mange potentialer og muligheder.

Dit potentiale og dine muligheder åbnes for dig, så du måske bedre kan leve det liv, som du ønsker. Du vil begynde at mærke, hvordan dine begrænsninger hænger sammen med din krop, dine følelser og dit sind. Kroppen har sit eget sprog. Den er et spejl på krop, sjæl, psyke og følelser. Kroppen taler for sig selv, og den lyver aldrig. Jo dybere kontakt du har med ’essensen’ i din krop, desto mere indre frihed og balance.

Kropsterapi er således en rejse ind i kroppen, hvor der gang efter gang åbnes mere og mere op for, at du komme til at leve et liv i behagelig balance mellem krop og sjæl – at være mere dig og rumme dig med hele dit potential og dine facetter. Du vil være tilfreds med dig selv og lære bedre at elske dig på godt og ondt.

Ved kropsterapien får du en vej til at slippe fysiske spændinger, smerter og psykiske ubalancer, den vil ofte åbne nye personlige muligheder for dig.