ManuVisionbehandling

ManuVisionbehandling

Alle har psykiske og fysiske spændinger. Kroppen lagrer og gemmer alle oplevelser, den former sig efter følelser, tanker, stress og belastninger, det sker ubevidst. Kroppen lyver aldrig, har du brug for kontakt med din krop og dens sandhed, er ManuVisionbehandling det rigtige. Åbningstid for behandling: Mandag-onsdag og fredag fra 08:00-20:00. Torsdag fra 08:00-16:00. Weekender efter aftale


Hvad er ManuVisionbehandling?

ManuVisionbehandlingen er dybdegående og intens. Den består af massagegreb, tryk, pulsering, skub, træk og ledfrigørelse, som afspænder kroppen og åbner op for et dybere åndedræt. Under behandlingen vil kroppen begynder at reagere og kommunikere med dig, din krop vil frigøre spænd og følelser, du vil føle varme og en dyb afspænding.

I gennem det dybe åndedræt åbnes der op til lymfe- og nervesystemet. Du vil muligvis mærke en summen og uro i kroppen, hvilket skyldes, at energier og traumer i kroppen frigives. Energibanerne, som har forbindelse til organer, og den psykiske og fysiske balance bliver kontinuerligt stimuleret under behandlingen. Således vil dine psykiske og fysiske spændinger og eventuelle blokeringer blive påvirket og muligvis opløst. 

Jeg vil som behandler mærke, læse og afkode signalerne fra din krop og følge, hvordan spændingerne forgrener sig. Som behandler respekterer jeg, at din krop vil reagere og kommunikere, så megen tale under behandlingen kan forstyrre. Enkelte reaktioner vil jeg i tale sætte, men ideen med behandlingen er at åbne op for kroppens væsen: krop, sjæl og psyke.

Vores kropsterapeutiske ManuVisionbehandling består af 4 dele:

Fysiologisk og teoretisk viden om kroppen

Indlevelse i dig og din krop (iagtage og sanse krop og nervesystem)

Terapeutiske behandlingsgreb

Holistisk tilgang med særlig fokus på meridianbaner og nervesystem

 

Hvordan foregår en behandling?

Ved ankomst vil vi starte med en snak om dig. Har du eventuelt skavanker, smerter eller spændinger i kroppen, eller er der nogle andre emner, som du ønsker at tale om.

Det er absolut en fordel, at du ligger på briksen i undertøj, hvor du får et let tæppe over dig. Herved vil jeg lettere kunne arbejde med din krop og se, hvordan dine spændinger gemmer og forgrener sig. Du får et dejligt tæppe over dig samtidig med at du slapper helt af, får et roligt åndedræt og giver dig hen til din krop og mærker den.

Imens jeg behandler dig, vil jeg mærke ind til de spændinger og den låsthed, som du eventuelt har i kroppen. Vi vil løbende have en dialog, men der vil også være tid og ro til, at du mærker ind til dig selv fysisk og psykisk. Der vil ofte komme en reaktion under behandlingen, som du trygt kan give udtryk for.

Under behandlingen arbejder jeg med tryk, skub, træk og stræk, pulsering, lymfedrænage (løsning af lymfesystemet) og terapeutiske behandlingsgreb. Jeg vil i behandlingen møde dig med rummelighed, accept og tålmodighed. Der kan ved behandlingen forekommer ømhed og smerter, når jeg behandler de steder på kroppen, hvor du har skavanker, smerter eller spændinger. Her vil jeg med empati og følsomhed mærker efter din ømheds- og smertegrænse.

Ved en behandling udskilles der affaldsstoffer, hvorfor jeg anbefaler indtagelse af væske før og efter en behandling.

 

Information:

Se tider og steder for behandling

Se priser