Hvad ManuVisiontræning giver dig

Hvad ManuVisiontræning giver dig

10.05.2017

ManuVisiontræning er for alle uanset fysisk form og alder


ManuVisiontræning er en træning for alle uanset fysisk form og alder. Den samler dig styk for styk. Den opfylder hele dig med din krop, sjæl, psyke og følelser. Den favner en universal pallette af træningssundhed på en gennemgribende og grundig måde.

ManuVisiontræning er en helhedstræning, som ikke overlader noget til tilfældigheder. Træningen stimulerer kredsløbet, og din vejrtrækning centreres, energierne fra medianbanerne aktiveres og afbalanceres samtidig med at koncentrationen øges. De gamle spænd og affaldsstoffer løsnes, og åndedrættet finder et roligt og stabilt leje. Du udvikler en større ro og overskuelighed, og din fysiske og psykiske styrke, udholdenhed og fleksibilitet forøges.

ManuVison er for alle. Din form er som den nu er, om du er i fin og god form, ekstrem god form eller skal til at begynde at opbygge din form. ManuVisiontræning vil altid passe til dig som person.

Du bør deltage i ManuVisiontræning nogle gang (ca. 3-4) for virkeligt at kunne mærke virkningen, giv dig selv, din krop og sjæl denne change!