Behandling

Behandling

Åbningstider for behandling er fleksible og efter behov: Mandag-onsdag og fredag fra 08:00-20:00. Torsdag fra 08:00-16:00. Weekender efter aftale Tidspunkter for krops- og naturterapi (meditation og ManuVisionbehandling): Hverdage fra 08:30-11:30 eller 12:30-15:30 eller 16:30-19:30.


Se praktisk info

 

Hvad er ManuVisionbehandling?

ManuVisionbehandlingen er dybdegående og intens. Den består af massagegreb, tryk, pulsering, skub, træk og ledfrigørelse, som afspænder kroppen og åbner op for et dybere åndedræt. Under behandlingen vil kroppen begynder at reagere og kommunikere med dig, din krop vil frigøre spænd og følelser, du vil føle varme og en dyb afspænding.

Jeg vil som behandler mærke, læse og afkode alle signalerne fra din krop og følge, hvordan spændingerne forgrener sig. Som behandler respekterer jeg, at din krop vil reagere og kommunikere, så megen tale under behandlingen kan forstyrre. Enkelte reaktioner vil jeg italesætte, men ideen med behandlingen er at åbne op for kroppens væsen: krop, sjæl og psyke. 

Hvordan foregår en behandling?

Ved ankomst vil vi starte med en snak om din krop. Har du eventuelt skavanker, smerter eller spændinger i kroppen, eller er der nogle andre emner, som du ønsker at tale om.

Det er absolut en fordel, at du ligger på briksen i undertøj. Herved vil jeg lettere kunne arbejde med din krop og se, hvordan dine spændinger gemmer og forgrener sig. Du får et dejligt tæppe over dig samtidig med at du slapper helt af, får et roligt åndedræt og giver dig hen til din krop og mærker den.

Imens jeg behandler dig, vil jeg mærke ind til de spændinger og den låsthed, som du eventuelt har i kroppen. Vi vil løbende have en dialog, men der vil også være tid og ro til, at du mærker ind til dig selv fysisk og psykisk. Der vil ofte komme en reaktion under behandlingen, som du trygt kan give udtryk for.

Under behandlingen arbejder jeg med tryk, skub, træk og stræk, pulsering, lymfedrænage (løsning af lymfesystemet) og klassiske massagegreb. Jeg vil i behandlingen møde dig med rummelighed, accept og tålmodighed. Der kan ved behandlingen forekommer ømhed og smerter, når jeg behandler de steder på kroppen, hvor du har skavanker, smerter eller spændinger. Her vil jeg med empati og følsomhed mærker efter din ømheds- og smertegrænse.

Ved en behandling udskilles der affaldsstoffer, hvorfor jeg anbefaler indtagelse af væske før og efter en behandling.